Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

SYNCHRO MONSTERSSynchro Monsters είναι το νεότερο είδος Κάρτας «Monster». Κυκλοφόρησαν στο πρώτο Starter Deck 2008. Το χρώμα του πλαισίου της κάρτας τους είναι λευκό. Οι κάρτες αυτές περιλαμβάνονται στην Extra Deck.

Τα Synchro Monsters χρειάζονται Tuner Monsters πάνω στο Πεδίο σας. Όταν το συνολικό Επίπεδο-Αστεράκια του τέρατος Tuner και οποιουδήποτε άλλου τέρατος που παίχτηκε στο Πεδίο σας ταιριάζει ακριβώς με το επίπεδο των τεράτων Synchro που θέλετε να καλέσετε (δεν γίνεται να είναι λιγότερα ή περισσότερα αστεράκια) από την αποστολή τους στην Νεκροταφείο. Έτσι μπορείτε να καλέσετε ένα τέρας Synchro. Ορισμένα Synchro απαιτούν συγκεκριμένα Tuner προκειμένου να παιχτούν τα Synchro (όπως το"Junk Synchron"για το"Junk Warrior") ή τέρατα του συγκεκριμένου Τύπου ή Ιδιότητας(Water, Fire ,Light, Dark, Earth, Wind) ως Synchro Materials, θα επιστρέψουν εκεί κάθε φορά που θα πρέπει να επιστραφούν στο χέρι ή την τράπουλα αντίστοιχα. Επίσης, όπως τα Fusion Monsters, δεν μπορούν να γίνουν Special Summon από το Νεκροταφείο, αν δεν ήταν σωστά Synchro Summoned πρώτα.


Synchro Monster μπορεί να θεωρηθεί μια πιο νέα εκδοχή του παλαιότερου τρόπου καλέσματος τεράτων από την Extra Deck γνωστή ως Contact Fusion δηλαδή χωρίς Πολυμερισμό (Polymerization) . H Contact Fusion και Synchro Summon απλώς απαιτούν ορισμένα τέρατα να βρίσκονται στο Πεδίο, προκειμένου να βγει το επιθυμητό τέρας. Η βασική διαφορά είναι ότι η Contact Fusion δεν απαιτεί από τον παίκτη να παρακολουθεί τον αριθμό των επιπέδων των τεράτων στο Πεδίο, και τις κάρτες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν.
Δεν υπάρχουν επί του παρόντος ορισμένοι Τυποι Synchro που είναι οι (Aqua,Fish και Divine-Beast). Ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει Synchros με ορισμένα Archetype τέρατα, συμπεριλαμβανομένων των Aliens, Iron Chain και Blackwing.


XX-Saber Gottom είναι σήμερα τα μόνα Synchro Monster με τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα από 1 Tuner Monster για την Synchro Summon της.

Μετάφραση: BillAngelo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου